БЛОГИ

 


 

Маленьке життя в Естонії

05.08.2017

Якими ви уявляєте собі країни Балтії, їхні міста та людей? Приблизно таким питанням можна коротко описати стан моєї внутрішньої зацікавленості дорогою до аеропорту. Молодіжний обмін в Естонії, який став для мене першим у своєму роді, дав купу відповідей на це та інші питання. За 10 днів я пережив цілу палітру вражень. І це було прекрасно.


 

Громадський діяч приречений на успіх

08.08.2016

В кінці липня я була у Сєвєродонецьку на форумі для молоді. З організаторами вирішили, що з учасниками поговоримо про «+» та «-» громадської діяльності, про можливі загрози і перспективи. В годину вкласти історію життя багатьох успішних на мою думку людей, в цій сфері важко. Я навела тільки кілька прикладів. В Україні з кожним роком збільшується кількість успішних  проектів і соціального бізнесу, які реалізуються вихідцями із громадської сфери.Тому вирішила поділитись своїми роздумами про важливі та пріоритетні речі, для громадського діяча. А раптом це стане комусь у нагоді :)


 

Вітаємо з перемогою Олександра Усика - боксера з Криму!

22.04.2015

Активісти "Молоді Демократичного Альянсу" з Сімферополя пишаються своїм земляком!)


 

Як влаштувати життя переселенців?

11.04.2015

Хочу поділитися досвідом підтримки та допомоги переселенцям із зони проведення АТО та іншим незахищеним верствам громадян. Проект дуже розвився, нам потрібна допомога)


 

Русифікація Криму... ізолєнтою

18.03.2015

Крим вирішили русифіковувати ізолєнтою. Дивіться, що з цього вийшло:


 

Кримчани забули, що колись користувалися Візою і МастерКардом

02.03.2015

Міжнародні платіжні системи "Віза" і "МастерКард" ще з минулого року відключили від своїх сервісів кримські банки. Припинив працювати з кримчанами також і міжнародний сервіс PayPal, що дає змогу клієнтам оплачувати рахунки і покупки в інтернет.


 

"Крим-це Україна!". Флешмоб кримчан на Майдані

28.02.2015

28 лютого на Майдані Незалежності в Києві відбувся флешмоб "Крим - це Україна!". Зібралося дуже багато кримчан (і не тільки!). Подробиці читайте далі в блозі. 


 

Як броварські активісти в Івано-Франківськ їздили

25.02.2015

Команда Молоді Демократичного Альянсу Бровари нещодавно повернулася з Івано-Франківська. Як пройшов робочий візит та що нового дізналися броварчани, читайте у блозі.


 

Дніпропетровськ - місто зручне для всіх?

25.09.2014

Впродовж тижня я спробувала знайти відповідь на питання, для кого є зручним місто Дніпропетровськ, зокрема його транспротна інфраструктура. Територією мого фотополювання став центр міста.


 

Аналіз транспортної інфраструктури студмістечка КНУ

24.09.2014

Мій аналіз транспортної інфраструктури студмістечка КНУ


 
1 2
Дубровський Ігор
Ігор Дубровський, студент 4 курсу міжнародної економіки КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, член правління київського осередку "Молоді Демократичного Альянсу"
Юрій Дяченко
Голова контрольно-ревізійної комісії "Молоді Демократичного альянсу", член правління одеського обласного очередку "Молоді Демократичного альянсу", координатор проектів: "Безкоштовний хостел для переселенців", "Зробимо Україну чистою", театральна студія "Фенікс", ін. 
Рябоконь Вікторія
Архутектор, патріотка і просто хороша людина)))
Стрельченко Вероніка
Голова ХОО ВМГО  Молодь Демократичного Альянсу

Студентка 2 курсу хмельницького національного університету, гуманітарно - педагогічного факультету, спеціальність соціальна педагогіка.

Магазин


Магазин команди

Наші друзі



 


© 2012-2024 Команда Демократичного Альянсу

м. Київ, вул. Леонтовича 7, оф. 2
Тел./факс: (044) 338-24-68
e-mail: [email protected]
Адреса для листування: 03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 13, к.117